Organizarea evenimentului tău începe aici

Dacă vrei să organizezi o nuntă, un botez, o zi de naștere sau poate un eveniment corporate, EpicPlan te ajută să devii propriul tău event planner.

 

Îți dorești un eveniment memorabil?

Ce evenimente poți organiza?

cuplu organizare nunta

Organizare nuntă

Ați luat decizia să faceți pasul cel mare și vă așteaptă o viață de poveste în doi? 

Cum se poate sărbători mai frumos decât cu o petrecere pe cinste, care să încununeze una dintre cele mai importante decizii din viață.

 Pentru a avea parte de cel mai frumos eveniment, de care să vă aduceți aminte cu nostalgie peste zile, luni si ani, platforma EpicPlan vă stă la dispoziție cu o mulțime de funcționalități care să faciliteze, pas cu pas, organizarea nunții visate. 

Cu EpicPlan planificarea nunții voastre devine mai simplă și mai frumoasă!

Organizare botez

Povestea voastră frumoasă în doi v-a adus minunea de copil în viața voastră și, de fericire, vreți să organizați pentru noul membru al familiei o petrecere așa cum se cuvine? 

Indiferent că sărbătoriți în familie sau vreți o petrecere mare unde invitați toate persoanele dragi vouă, organizarea botezului devine foarte simplă și extrem de placută cu ajutorul platformei EpicPlan.

organizare botez
Organizare zi de nastere

Zi de naștere

Anul acesta vrei o petrecere specială pentru sărbătorirea împlinirii frumoasei tale vârste alături de cei dragi?

Indiferent cât de mic sau de mare vrei să fie evenimentul, EpicPlan te ajută să organizezi cea mai tare petrecere prin urmarea pasilor necesari. Muzica cea mai bună, DJ-ul iscusit, meniurile preferate, toate se vor îmbina perfect la evenimentul tău.

Eveniment Corporate

Vrei să le arăți colegilor că îți pasă și să sărbatoriți împreună reușitele companiei? Încununarea succeselor voastre se face cu o petrecere de zile mari, fără cusur organizată cu ajutorul platformei EpicPlan.

organizare eveniment corporate

Cum te putem ajuta

Perfecțiunea se ascunde în detalii! Așa că, ți-am pregătit o listă de activități personalizate, în funcție de tipul tău de eveniment, care te vor transforma în event planner-ul de care ai nevoie.

Bugete, priorități, invitați, furnizori… nu a fost niciodată mai simplu!

Lista pregatire si organizare evenimente

Priorități

Nu știi cu ce să începi?

Nu te îngrijora, te ajutăm noi.

Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai importante activități necesare în organizarea unui eveniment și le-am aranjat în funcție de importanța lor, precum și de perioada de timp până la care ar fi ideal să fie îndeplinite. În acest mod vei fi tot timpul în grafic și fără stres.

Lista cheltuieli nunta, Lista cheltuieli evenimente

Buget

Cu EpicPlan vei avea mereu vizibilitate asupra bugetului tău, în cel mai mic detaliu. Bugetul include toate costurile care ar putea apărea în organizarea unui eveniment, permite completarea avansurilor achitate și calculează sumele rămase de plătit în mod automat. Acesta a fost creat pentru a putea fi personalizat în funcție de nevoile tale, astfel încât să ai o evidență clară a evoluției cheltuielor pe perioada organizării.

 
Lista invitati nunta, aranjare la mese nunta, template invitatii nunta

Invitați

Cine? Cum? Când? Da? Nu?

Scapă de incertitudine și organizează-ți lista de invitați într-un mod plăcut și ușor de urmărit. Poți avea toate datele importante legate de invitați (confirmare, tipul meniului, numărul de persoane și numărul mesei) într-un singur loc, pe care le poți accesa oricând ai nevoie. Știm că timpul tău e prețios, așa că odată ce ai finalizat lista, o poți printa direct în ordine alfabetică sau în funcție de numărul mesei alocat.

Furnizori servicii organizare nunta, Furnizori servicii organizare evenimente

Furnizori

Produse, servicii, consultanță,
toate la un click distanță!
 
Aici poți găsi furnizorii de servicii potriviți pentru organizarea evenimentului tău.
Aplicatie organizare nunta, Aplicatie organizare evenimente

Oriunde

Ești o persoană mereu in mișcare?

Nicio problemă, aplicația noastră este disponibilă pe orice dispozitiv mobil. Cu EpicPlan ai toate informațiile centralizate într-un singur loc și poți accesa rapid și ușor de fiecare dată când ai nevoie.

Te întrebi cât te costă nunta?

Calculatorul nostru pentru buget de nuntă te poate ajuta. Trebuie doar să selectezi localitatea în care va avea loc evenimentul și numărul de invitați, iar calculatorul nostru îți va oferi un cost estimativ al nunții tale.

De asemenea, îți va spune și costurile defalcate pe fiecare categorie de serviciu pentru nunta ta.

Ești un furnizor de produse și servicii?

Vrei să îți faci cunoscute produsele și serviciile mirilor care își planifică nunta în următoarea perioadă.

Produsele si serviciile tale vor fi vazute de utilizatori relevanti, care folosesc aplicatia noastra pentru planificarea si organizarea evenimentelor lor

Fă-ți un cont gratuit pe EpicPlan și vei fi vizibil imediat de peste 1000 de cupluri care își organizează în acest moment nunta cu ajutorul platformei noastre.

Ultimele articole

5 aspecte esențiale în organizarea unui eveniment corporate

5 aspecte esențiale în organizarea unui eveniment corporate

Posted on

Organizarea unui eveniment corporate este presărată cu multe provocări, iar pe ...

Invitația la nuntă: când/cum o facem și când/cum o oferim

Invitația la nuntă: când/cum o facem și când/cum o oferim

Posted on

E stabilit, facem nuntă! Locația este aleasă și rezervată, serviciile încep ...

5 întrebări care te vor ajuta să conturezi nunta visurilor mult mai ușor

5 întrebări care te vor ajuta să conturezi nunta visurilor mult mai ușor

Posted on

Probabil te afli aici deoarece te-ai logodit, iar acum urmează un ...