Creează-ți invitația de nuntă online

Creează invitații de nuntă digitale care să se potrivească ție și partenerului tău! Personalizați-vă invitația pentru a se încadra stilului nunții voastre, de la culoarea de fundal, la fontul textului și elementele personalizate – Ready to print. Testați-vă creativitatea cu ajutorul EpicPlan!

Alege șablonul ideal!

După ce ați decis care va fi stilul nunții voastre, de la culori, la aranjamentele florale, e nevoie să cugetați asupra felului în care vor arăta invitațiile voastre.

Modelul ales pentru acestea ar trebui să sugereze tematica aleasă pentru nuntă, fie că e vorba de un fundal alb cu font minimalist, fie că preferați o invitație colorată care să ofere detalii haioase.

EpicPlan vă pune la dispoziție o gamă variată de șabloane gata gândite pentru voi, pentru a face întregul proces cât mai eficient.

Personalizează-l

După alegerea șablonului, modificați tot ceea ce considerați necesar pentru a simți că invitația vă reprezintă.

Aceasta poate fi schimbată în orice culoare doriți, fie că optați pentru culori pastelate care să păstreze stilul elegant al nunții organizate de voi, fie că alegeți culori vii, care să scoată în evidență personalitățile voastre excentrice.

Fontul poate fi modificat, iar textul editat și mutat în orice parte a invitației digitale, după bunul vostru plac. Înainte de a salva noul design, asigurați-vă că ați creat și comparat toate stilurile posibile, pentru a-l putea alege pe cel mai potrivit.

Trimite invitațiile!

Modelul invitației gata create poate fi salvat sub formă de imagine direct pe dispozitivul dumneavoastră pentru a putea fi comparat cu oricâte alte modele doriți să încercați.

Cu ajutorul EpicPlan, invitațiile pot fi trimise direct din aplicație fiecărui invitat în parte, ori salvate pentru a fi pregătite de printare.

Decideți dacă veți merge pe varianta tradițională sau pe cea digitală, ambele sunt posibile cu numai câteva click-uri!

Vrei să ai cele mai deosebite invitații pentru nuntă? Aplicația noastră îți oferă următoarele avantaje!

  • Îți alegi propriul șablon dintr-o listă variată de modele.
  • Modifică-l și personalizează-l așa cum dorești tu pentru un rezultat unic.
  • Salvezi modelul invitației direct pe dispozitivul tău: telefon, laptop, tabletă sub formă de imagine & ready to print.
  • Alegi dacă le imprimi fizic sau le trimiți online direct din aplicația noastră fiecărui invitat în parte.

Sfaturi utile pentru alegerea invitațiilor de nuntă online

Asigură-te că cele mai importante informații sunt acolo

Pe lângă crearea de invitație de nuntă online cu un design aparte, ceea ce primează pentru invitații voștri este textul regăsit pe aceasta. Verificați ca invitația să conțină toate informațiile necesare pentru ca oaspeții să nu lipsească din ziua marelui eveniment.

Data, locația și ora sunt informațiile cele mai importante, iar  acestea trebuie să fie exprimate clar, concis, și cât se poate de vizibil în cadrul întregului text. Nu riscați să induceți pe nimeni în eroare, așa că asigurați-vă că trimiteți invitațiile după ce textul nu mai poate suferi modificări, iar data, ora și locația nu mai au șanse să se schimbe.

invitații nuntă online
invitații nuntă în format digital

Profită de formatul digital

Dacă ați încercat deja mai multe modele, iar stilurile alese nu vă reprezintă în totalitate și sunteți indeciși, puteți oricând să lăsați crearea modelului de invitație de-o parte și să reveniți la el când vă simțiți inspirați. Pregătirea unei nunți este un proces complex și complicat, iar în unele momente s-ar putea să vă copleșească.

Formatul digital al invitației poate fi oricând modificat și salvat cu ajutorul platformei EpicPlan, pentru ca voi să vă puteți schimba deciziile la doar un click distanță, fără a vă da peste cap întreaga organizare.

Salvează timp

În toiul tuturor pregătirilor, căutarea unui furnizor care să te ajute la întocmirea invitației înseamnă timp pierdut în care te-ai puteai ocupa de multe alte lucruri necesare nunții, împreună cu partenerul tău.

De ce să nu optați pentru a fi creativi și a vă face invitația singuri? Pe lângă faptul că economisiți timp, evitați o serie de drumuri și discuții cu cei dispuși să vă ofere acest serviciu. În plus, crearea unei invitații de nuntă personalizată poate deveni o activitate distractivă care să vă sustragă din problematicile serioase ori mai puțin plăcute legate de nuntă.

 
invitații nuntă printate
avantaje invitații nuntă online

Fii econom

Cea mai ieftină și convenabilă variantă ar fi să trimiteți invitații de nuntă online, la adresele de e-mail ale oaspeților voștri, mai ales dacă aceștia sunt numeroși.

Această decizie nu necesită decât efortul de a colecta detalii de contact de la fiecare invitat în parte. Cu toate acestea, dacă optați pentru varianta palpabilă a invitației și vreți ca prietenii și familia să păstreze invitațiile de la nunta voastră ca amintire, optați pentru un material simplu, cartonat, în momentul imprimării.

Puteți, de asemenea, să renunțați la oferirea adițională de plicuri și să oferiți invitația simplă, fără ștampile de ceară sau panglici care să adauge costurilor. 

Creează invitații online care să te reprezinte pe tine și partenerul tău!

Vrei să deții controlul, pas cu pas, asupra planificării nunții tale și să te asiguri că nu ți-a scăpat nimic?

  • O listă complexă de activități pentru planificarea nunții tale
  • Gestionarea listei de invitați
  • Aranjarea invitaților la mese
  • Controlul bugetului
  • Modele invitații online și pentru print