5 întrebări care te vor ajuta să conturezi nunta visurilor mult mai ușor

Posted on 3 min read

Probabil te afli aici deoarece te-ai logodit, iar acum urmează un pas tot la fel de emoționant, organizarea celui mai frumos moment din viața voastră, nunta. Deși acest capitol poate fi unul cu adevărat special pentru amândoi, de cele mai multe intervine stresul, care poate duce la clipe destul de tensionate. Este perfect normal să nu știi cum să începi să planifici marele eveniment, deoarece nu este un task ușor, însă noi suntem alături de tine, astfel că ți-am pregătit în continuare 5 întrebări la care ar trebui să îți răspunzi și care te vor ajuta să începi procesul planificării.

 

#1: Care este bugetul realist pe care ești dispus să îl cheltuiți pe eveniment?

 

Aici trebuie să ai o discuție cât de realistă cu partenerul tău. Chiar dacă este unul dintre cele mai sensibile subiecte, care de multe ori poate provoca un stres în plus, este bine să începeți cu acest pas, astfel încât să știți ce vă permiteți. O bună planificare poate să vă ajute să organizați acea nuntă la care visați, chiar dacă bugetul este puțin mai restrâns.

 

Există o mulțime de alternative și trucuri pe care le puteți aplica pentru a mai salva din buget. De exemplu, în privința aranjamentelor florale, puteți opta pentru flori de sezon sau artificiale, astfel încât nu va trebui să alocați o sumă semnificativă în această direcție.

 

În optimizarea bugetului vă vine în ajutor și Calculatorul de Bugete, una dintre cele mai îndrăgite funcții de pe platforma noastră. Introduceți acolo toate costurile, iar apoi, estimați veniturile. În acest fel, puteți vedea mai ușor cât sunteți confortabili să cheltuiți pe nunta visurilor voastre.

#2: Câți invitați veți avea la nuntă?

 

Răspunsul la această întrebare contribuie mult la bugetul alocat. Cu cât veți avea mai mulți invitați, cu atât cresc și cheltuielile, deoarece asta implică din start un local mai mare, ospătari mai mulți, aranjamente mai multe și așa mai departe. În schimb, dacă bugetul de care dispuneți este mai restrâns, atunci trebuie să vă gândiți mai bine cine sunt oamenii pe care îi doriți cu adevărat alături de voi la marele eveniment.

 

Începeți să conturați chiar acum lista de invitați pe EpicPlan.

 

#3: Care este viziunea voastră cu privire la locație?

 

Când vine vorba de locația nunții, aveți o varietate largă de unde puteți alege însă, din nou, este important să știți bugetul. Dacă vă doriți o nuntă sofisticată, atunci orientați-vă după un local care are detalii elegante, de la candelabre, mobilierul de care dispune, mesele și aranjarea în sală. În schimb, dacă vă doriți o nuntă mai relaxată și boemă, atunci puteți încerca varianta unui cort într-o locație în care predomină natura.

 

#4: Care sunt cele mai importante aspecte pentru voi?

 

Posibilitățile sunt nelimitate atunci când îți organizezi nunta, astfel că veți avea o mulțime de opțiuni din care veți putea alege acele lucruri care vi se potrivesc. Dacă vă doriți cele mai frumoase amintiri, care să vă rămână peste ani, atunci cu siguranță veți dori să investiți într-o echipă foto/video profesională, care să reușească să captureze cele mai intense momente. Dacă vă doriți o atmosferă de neuitat, iar ringul de dans să fie mereu plin, poate ar fi bine să luați în considerare și un band live, pe lângă Dj.

#6: Cum veți organiza totul?

 

Atunci când nu apelezi la un ajutor profesionist, adică la un wedding planner, listele cu lucrurile pe care le ai de făcut vor fi cele mai importante. Dacă nu vrei să te pierzi în zecile de foi cu schițe, te așteptăm pe platforma EpicPlan, unde vei putea să îți organizezi totul, de la listele cu invitați, aranjarea la mese, bugetul pentru fiecare serviciu în parte și așa mai departe. Iar partea cea mai bună e că îți oferim această oportunitate pe gratis. Trebuie doar să îți faci un cont aici.

 

Îți dorim o organizare fără stres și multă inspirație pentru nunta pe care o doriți!

Abonează-te la newsletter

Previous
Secretele mirilor relaxați și evenimentele lor de poveste
5 întrebări care te vor ajuta să conturezi nunta visurilor mult mai ușor