Invitația la nuntă: când/cum o facem și când/cum o oferim

Posted on 3 min read

E stabilit, facem nuntă! Locația este aleasă și rezervată, serviciile încep să fie selectate, așa că, se apropie momentul pe care toți cei dragi îl așteaptă cu sufletul la gură: primirea invitațiilor. Pentru multe persoane, mai ales din familia apropiată, invitația reprezintă doar o formalitate, în timp ce pentru restul persoanelor, invitația este un bun reminder referitor la data pe care trebuie să o asigure cu disponibilitate în calendarul lor.

 

Ne place să spunem că invitația la nuntă reprezintă cartea de vizită a întregului eveniment, deoarece de cele mai multe ori, aceasta se încadrează în conceptul întregii nunți și reflectă fie decorul ales, fie tema stabilită sau alte elemente care vor fi prezente fizic la locație în ziua cea mare.

 Când și cum facem invitația de nuntă?

 

Ei bine, invitații trebuie anunțați cu cel puțin o lună înainte de marele eveniment, însă, de preferat ar fi și mai repede, poate cu două, sau chiar trei luni, așa încât să vă asigurați că nu vor planifica nimic în data nunții voastre și vor putea fi prezenți. Totodată, dacă alegeți să lucrați invitațiile cu un furnizor din această nișă, acest lucru implică încă o lună în avans. Până stabiliți modelul și detaliile, până primiți draft-ul invitației, până faceți modificări și primiți rezultatul final, toate acestea durează.

 

Saaaau, o puteți face chiar voi, mult mai simplu și rapid, într-o seară pe canapea, în compania unui pahar de vin cu ajutorul EpicPlan. Poate fi o activitate chiar plăcută și relaxantă, care să vă mai scoată puțin din rutina și stresul organizării. Pe site vă așteaptă câteva template-uri gratuite din care puteți alege, însă dacă vreți ceva cu adevărat special, vă sugerăm să încercați template-urile premium. În orice caz, chiar și așa, costurile se reduc considerabil.

Iar dacă vreți să intrați în pas cu ultimele trenduri și să vă ajutați așa cum se cuvine de tehnologia prezentă, vă așteptăm pe Attendi.ro, unde vă puteți crea cel mai frumos site pentru nunta voastră. Simplu, gata chiar și în 5 minute, fără cunoștințe de programare! Aici invitații pot confirma direct participarea lor, iar toate răspunsurile îți vor fi livrate în cel mai compact mod, pe e-mail.

Când și cum oferim invitația de nuntă?

 

Despre când, am menționat mai sus. Vă sugerăm să oferiți invitațiile cu cel puțin o lună înainte de eveniment, dar, preferabil ar fi chiar și mai repede, cu două sau chiar trei luni înainte. Bineînțeles, aici depinde și cui oferim invitația. Familia și prietenii apropiați deja au notată data în calendar, așa că prioritari sunt persoanele care nu știu deloc de eveniment, sau care știu doar așa … din auzite.

 

Cum oferim invitația de nuntă, aici ne luăm un răgaz să mulțumim alături de voi tehnologiei și posibilităților pe care ni le oferă acum. Dacă pe vremea părinților noștri era musai să umblăm din casă în casă la chemat, acum poate fi suficient un click pe rețelele de socializare, click prin care încărcăm design-ul invitației în format digital și îl trimitem tuturor celor dragi. În acest fel salvăm și timp, și stres, și eficientizăm și costurile de print care dispar.

 

Cu EpicPlan e simplu. După ce ați ales și ați editat template-ul preferat, salvați invitația ca imagine și o distribuiți ușor tuturor invitaților. La fel de simplu sau poate chiar mai ușor, este și cu Attendi.ro, unde totul se rezolvă cu doar câteva click-uri.

Acum că ați citit articolul nostru și ați aflat de acest tool disponibil în platforma EpicPlan, dar și de Attendi.ro, sperăm că v-ați mai relaxat puțin și v-ați încărcat bagajul cu entuziasm pentru cea mai frumoasă zi din viața voastră.

Abonează-te la newsletter

Previous
5 întrebări care te vor ajuta să conturezi nunta visurilor mult mai ușor
Invitația la nuntă: când/cum o facem și când/cum o oferim