Crăciunul în stilul tău – inspirație pentru decorul casei

Tic, tac.. timpul trece repede, și iată că în sfârșit, ne apropiem de cea mai îndrăgită sărbătoare din an, Crăciunul. Câteva zile pline de magie, în care ne bucurăm de familie și cei dragi, de preparate savuroase și un fundal sonor festiv, toate acestea încadrate în liniște sufletească, dar și într-un decor de poveste, pe care îl pregătim conștiincioși de dinainte.

 

Probabil cea mai așteptată activitate de sărbători este decorarea casei noastre, căci nu doar că implică multă creativitate și simț estetic, ci aduce împreună toți membrii familiei, petrecând clipe presărate cu mult farmec și multe bucurii.

 

Dacă nu ai început încă procesul decorării, sau dacă simți că anul acesta ai vrea să faci ceva mai mult, mai diferit, te invităm să găsești inspirația de care ai nevoie în ideile noastre pentru decorul casei de Crăciun.

 

Sărbători Glamorouse – eleganța și rafinamentul pot fi două elemente care să definească cu succes decorul de Crăciun din locuința ta. Dacă te regăsești în acest context, atunci îți sugerăm să optezi pentru nuanțe aurii și/sau argintii în ceea ce privesc elementele decorative. Îți recomandăm să acorzi o atenție sporită uniformității, așa încât dacă ai ales să accesorizezi bradul în acest stil, să continui restul decorului în același ritm.

Un Crăciun simpatic – poate că cei mici deja au creat câteva decorațiuni la grădiniță sau la școală, pe care așteaptă cu mult entuziasm să le atârne fie pe brad, fie să le găsească un loc potrivit prin casă, așa că, pentru a le spori și mai mult bucuria, noi îți sugerăm să păstrezi cât mai mult această direcție și să optezi pentru decorațiuni handmade anul acesta. Puteți crea coronițe de brad împreună, diverse globuri și accesorii pentru pom, care nu doar că vă vor oferi momente de neprețuit petrecute împreună, dar vor oferi și un plus de personalitate Crăciunului vostru.

Clasicele sărbători – păstrarea tradițiilor este un lucru demn de admirat, așadar, decorațiunile clasice care ne duc direct cu gândul la sărbătorile de iarnă, pot fi o alegere excelentă. Vorbim de culorile predominante verde și roșu, de fundițe și clopoței, de steaua strălucitoare din vârful bradului și de masa festivă aranjată impecabil.

Un Crăciun inspirat din natură – desigur că pe lângă tradiții, îmbrățișăm și noile trenduri în ceea ce privesc decorațiunile de sărbători. Elementele naturii își spun tot mai mult cuvântul în viețile noastre de zi cu zi, iar asta nu poate decât să ne bucure. Dacă optezi pentru un brad natural, crescut în pepiniere speciale, atunci cu atât mai mult sens își vor găsi în casa ta ghirlandele create din felii de portocale uscate, decorațiunile din conuri de brad, globurile în culori neutre și alte elemente de acest gen.

Indiferent de stilul pe care îl preferi și pentru care optezi, important este să obții acea atmosferă de sărbători care să îți umple sufletul de bucurie. Aprinde câteva lumânări parfumate, pune colinde pe fundal, și alături de familie, creează cele mai frumoase amintiri de Crăciun.

 

Noi îți dorim sărbători magice, presărate cu iubire și creativitate, cu liniște și momente unice pe care să le păstrezi pentru eternitate în suflet.

Abonează-te la newsletter

Previous
Cum să te încadrezi cât mai ușor în bugetul evenimentului tău | 5 Sfaturi practice
Crăciunul în stilul tău – inspirație pentru decorul casei