Organizarea nunții perfecte – ce nu trebuie să lipsească de la evenimentul vostru?

Posted on 3 min read

Organizarea nunții perfecte nu reprezintă un task tocmai ușor de îndeplinit. Când ajungi în situația dată, vei vedea că sunt multe căsuțe de bifat, multe opțiuni de explorat și alegeri de făcut. Totuși, citind câteva sfaturi și apelând la EpicPlan.ro, cea mai complexă platformă digitală de organizare a evenimentelor, totul va decurge mult mai ușor.

 

La nuntă, visezi de mic copil, mai ales fetele, cele care își închipuie rochia de mireasă încă de când își primesc prima păpușă în dar. E un eveniment cu multă presiune din partea celor din jur, dar probabil și din partea voastră, căci e firesc, vă doriți să iasă totul perfect.

Vă întrebați care sunt cele mai importante aspecte și ce nu trebuie să lipsească de la evenimentul vostru? Haideți să vedem.

 

1. Serviciile foto-video – cu siguranță nunta voastră va fi memorabilă, și se va povesti ani la rândul despre cât de frumoși ați fost voi, și cât de impecabil a fost totul planificat. Totuși, trebuie să avem în vedere că memoria noastră se va încărca mereu cu noi amintiri, așa că multe detalii importante și fascinante de la eveniment vor putea fi uitate, ani mai târziu. Echipa foto-video joacă un rol important în imortalizarea tuturor momentelor pline de însemnătate. Astfel, nu doar că este un serviciu esențial, însă vă recomandăm să alegeți și o echipă atentă la detalii, a cărui portofoliu de fotografii să vă încânte privirile.

 

 

2. Dj sau Band – cum se simt invitații voștri la nuntă este tot ce trebuie să aveți în vedere. Desigur, evenimentul este despre voi, însă petrecerea se adresează tuturor celor dragi. Atmosfera este dictată în primul rând de energia voastră, dar și de muzica ce îi vor invita pe toți pe ringul de dans. Un DJ priceput sau un band talentat știu să simtă momentele cheie când e rost de distracție, așadar, reprezintă un serviciu esențial în cadrul nunții.

3. Photobooth – Puteți fi tentați să spuneți că echipa foto-video este suficientă pentru a trage în chip toți invitații de la nunta voastră. Totuși, realitatea ne spune că un astfel de eveniment este extrem de dinamic, încărcat cu momente speciale pe care fotografii trebuie să le surprindă, așa că timpul s-ar putea să nu fie suficient încât ei să fie și la dispoziția fiecărui invitat care își dorește o poză specifică. Iar aici, intervine cabina foto, cea care le poate oferi celor dragi o amintire demnă de pus în ramă, sau de ce nu, pe frigider.

 

 

4. Mărturii – un simplu mulțumesc poate fi suficient, însă invitații voștri vor aprecia cu siguranță un cadou simbolic din partea voastră. Aici, opțiunile sunt numeroase, așa că alegeți ceva ce vă reprezintă, însă nu uitați de personalizare. Poate fi o lumânare parfumată, o plantă suculentă sau tradiționala sticlă de țuică, orice simțiți voi mai potrivit pentru invitații voștri.

5. Buna dispoziție – cu siguranță nu este un clișeu. Energia voastră se va simți pe durata întregului eveniment, căci până la urmă, nunta este despre și pentru voi. Așadar, fiți relaxați, zâmbitori, naturali, bucurați-vă cât mai autentic de momentele unice pe care le veți petrece alături de familie și prieteni. Știm, poate că nu e cel mai ușor task, mai ales după ce v-ați ocupat cu mult efort de toate pregătirile, însă EpicPlan.ro este aici să vă scutească de multe stresuri

Cea mai complexă aplicație pentru organizarea nunții perfecte vă stă la dispoziție cu multe tool-uri utile: lista de to do’s, lista de invitați pe care o puteți printa direct din platformă, aranjarea la mese, calculator de buget și multe altele. Mai mult, veți primi și remindere pe e-mail să știți mereu ce ați bifat și ce mai trebuie să rezolvați în continuare. Vă invităm să creați contul gratuit aici și să începeți pas cu pas organizarea nunții perfecte.

Abonează-te la newsletter

Previous
Platforma online de organizare evenimente Epic Plan – În sincron cu nevoile tale
Organizarea nunții perfecte – ce nu trebuie să lipsească de la evenimentul vostru?