53 de activități pentru organizarea nunții tale

Cum să nu îți scape nimic la nunta ta

Posted on 2 min read

Probabil că ați citit deja povestea noastră și ați văzut de unde a pornit totul și care este scopul platformei EpicPlan. Dacă nu, o puteți face aici: Aventura Începutului EpicPlan.

Pentru că platform are o mulțime de functionalități, în acest articol vrem să vă povestim mai multe despre lista de activități pentru nuntă, atât de necesară pentru un eveniment fără cusur sau aproape fără cusur.

Lista de activități are menirea de a vă prezenta tot ce este necesar pentru marele eveniment, precum și acele nice to have pe care poate vi le doriți la nuntă.

Indiferent că vreți să organizați un eveniment mai simplu sau mai complex, acesta trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor voastre și, bineînțeles, să vă încânte sufletul. Astfel, vă veți aduce aminte cu drag și nostalgie de el până la următorul mare eveninent (botezul – avem lista de activități și aici 🙂 ) și mult timp după.

Nu uitați, nunta trebuie să iasă extraordinar pentru voi, iar invitații să se distreze maxim și o vor face dacă vă vor vedea pe voi că vă bucurați de eveniment, nu-i așa?
Că știm noi toți, dansul iese perfect cu toate greșelile pe care oricum doar voi le vedeți 🙂

Dar să revenim, cum arată lista de activități pentru nuntă?

lista necesar nunta
Activități necesare pentru o nuntă de poveste


EpicPlan vă pune la îndemănă o listă complexă de activități, care să vă ajute să nu vă scape nimic, indiferent că este vorba despre rezervarea sălii, de alegerea tematicii, de proba la coafor, de coregrafie, de buchetul de mireasă sau de programul de la biserică/sală din ziua nunții.

În plus, platforma noastră îți trimite notificări atunci când termenul limită se apropie sau a fost depășit. Nu uiți nici să vrei, dar știm că nu vrei să uiți, nu-i așa? 🙂
Chiar dacă sunteți ocupați, veți ști cu ce să începeți, care sunt pașii de urmat, când să vă grăbiți și când să stați linișiți, iar în ziua nunții să vă bucurați de evenimentul vostru de poveste fără stres si dureri de cap, ci doar cu emoții frumoase.

Pentru a vizualiza lista completă, vă invităm să vă faceți cont gratuit pe platformă.

Abonează-te la newsletter

Previous
EpicPlan sau Aventura Începutului
53 de activități pentru organizarea nunții tale