Momente artistice nuntă – Creează momente unice

Posted on 3 min read

În funcție de personalitățile mirilor, fiecare nuntă poate fi organizată diferit. Fiecare are propriile idei de momente artistice nuntă, care de care mai creative. Există o gamă largă de opțiuni când vine vorba de activități care să bucure atât cuplul proaspăt căsătorit, cât și restul invitaților, și o varietate de aspecte de care să se țină cont când vine vorba de momente artistice la nuntă: preț, potrivire tematică, etc. 

Este important ca momentele artistice alese să se potrivească în totalitate cu tonul și tematica nunții, care este anunțată încă din invitațiile de nuntă trimise oaspeților și se regăsește ulterior în aranjamentele florale, decor, muzica de ambianță. Pentru a face posibile momente artistice de mare anvergură, este important să vă asigurați că aveți spațiu pentru acestea, astfel trebuie să țineți cont mai ales de dispunerea meselor și aranjarea invitaților la mese. Trebuie să vă asigurați că până și cele mai îndepărtate mese se vor bucura de dansul mirilor sau concertul organizat, pentru a știi că toată lumea se simte bine la mult așteptatul eveniment.

momente artistice nuntă

Alegerea acestor momente poate fi destul de dificilă, fiindcă există mulți furnizori de divertisment de nuntă dintre care să alegeți. Majoritatea cuplurilor își doresc să împărtășească fericirea lor cu invitații, iar momentele artistice reprezintă astfel o importantă parte a planificării nunții.

Fie că vă întrebați cum să vă distrați invitații încă de când calcă pragul, ori vreți să pregătiți momente surpriză pentru a impresiona și onora familia partenerului vostru, amintiți-vă că aceste momente vor fi cele de care vă veți aminti pentru mult timp după marea zi. Așa că alegeți-le cu grijă, pentru a trăi nunta visurilor voastre.

Vrei să deții controlul, pas cu pas, asupra planificării nunții tale și să te asiguri că nu ți-a scăpat nimic? EpicPlan te ajută cu:

  • O listă complexă de activități pentru planificarea nunții tale
  • Controlul bugetului
  • Gestionarea listei de invitați
  • Aranjarea invitaților la mese
  • Modele invitații online și pentru print

Vrei să deții controlul, pas cu pas, asupra planificării nunții tale și să te asiguri că nu ți-a scăpat nimic? EpicPlan te ajută cu:​

  • O listă complexă de activități pentru planificarea nunții tale
  • Controlul bugetului
  • Gestionarea listei de invitați
  • Aranjarea invitaților la mese
  • Modele invitații online și pentru print

Majoritatea cuplurilor mizează pe idei muzicale, fie că e vorba de o trupă live, un cvartet sau un concert surpriză. Mai există și opțiunea unui moment de dans, la care până și mirii pot lua parte dacă se pregătesc din timp și le face plăcere.

Cum alegi muzica și formația pentru nunta ta?

Alegerea unui tip de formații este destul de dificil de realizat, de aceea noi îți vom oferi câteva sfaturi și idei.

Trupă live

Dacă găzduiești o nuntă rustică, ai putea prefera o formație de nuntă în locul unui DJ. Acestea pregătesc în general de la trei până la 15 piese, interpretate într-o gamă variată de genuri muzicale, care să fie pe placul mirilor, ori dacă nu chiar alese de aceștia. Pentru acest moment puteți alege un artist sau trupă preferată, pe care să îi contactați din timp. Mai ales in plin sezon de nunți, majoritatea dintre aceștia sunt foarte solicitați.

Cvartet

Adăugați o notă de rafinament zilei nunții angajând un cvartet care să adauge un ton șic evenimentului. Aceasta este alegerea perfectă de divertisment de nuntă dacă optați pentru o recepție elegantă și doriți să existe muzică de fundal în timpul servirii meselor.  Dacă găzduiți o nuntă cu tematică de basm, luați în considerare că până și un simplu harpist poate oferi atmosfera dorită prin seturi clasice, ori adaptări ale unor piese jazz sau folk.

Alte sfaturi de momente artistice nuntă

Organizați o seară de karaoke

Dacă vreți să vă implicați invitații în momentul vostru de divertisment, aceasta ar putea fi cea mai potrivită idee. Astfel, se creează interacțiuni, momente haioase, iar aceștia vor putea participa activ la altceva în afară de ringul de dans.

Pregătiți o coregrafie complexă pentru dansul mirilor

Transformați uzualul dans al mirilor într-un spectacol pentru cei prezenți. Discutați din timp cu o trupa de dans alături de care să pregătiți un moment de dans care să vă dea familia și prietenii pe spate. 

Vreți o nuntă despre care toată lumea va vorbi următorii ani? Asigură-te că momentele artistice vor fi pe măsură!

Abonează-te la newsletter

Previous
Cât dau la nuntă – Cât merge darul?
Momente artistice nuntă – Creează momente unice