Tips & Tricks pentru nunta voastră perfectă

Noile preconcepții spun că organizarea nunții perfecte reprezintă un eveniment stresant, iar acest lucru nu este departe de adevăr. Însă nu pentru că așa și este, ci pentru că fiecare cuplu își setează diverse așteptări, de cele mai multe ori, proiectând viitorul eveniment în baza experiențelor trăite la alte nunți ale prietenilor sau apropiaților lor. Este important să vă feriți din a face astfel de paralele, pentru că deseori premisele sunt diferite: poate voi veți avea un alt gen de invitați, mai mult ca siguri aveți alte gusturi personale, alte bugete disponibile, iar atunci, o nuntă bazată pe cele văzute cu alte ocazii s-ar putea să rezulte într-o petrecere superficială.

 

Cel mai important sfat? Ascultați-vă instinctul, și mereu, dar mereu, alegeți servicii, furnizori și experiențe bazate pe propriile gusturi, dar bineînțeles, și cu gândul la preferințele invitaților voștri.

 

Acum că am stabilit care este mindset-ul potrivit pentru organizarea nunții voastre perfecte, hai să vedem și care sunt printre cele mai importante tips & tricks atunci când vine vorba de alegeri și planificare.

Cum pornim?

 

E simplu. Să ne putem bucura de nunta la care am visat, încadrată în limitele posibilităților noastre, drumul organizării trebuie să pornească de la stabilirea unui buget cât mai realist. Cum facem asta, vă spunem noi.

 

Știind că în medie, un invitat oferă la o nuntă darul de 500-600 de lei, gândiți-vă cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți din această sumă. Dar, reține faptul că toate aceste estimări sunt aproximative. Unii vor fi mai darnici, pe când alții, mai puțin.

 

De unde știm ce să alegem? Vrem de toate!

 

Știm că visați la o nuntă ca în povești, cadru din care nimic nu poate să lipsească, însă, uneori, realitatea este alta. Poate că ați văzut la nunta prietenilor un moment artistic realizat de fochiști, poate la alții ați rămas uimiți de un foc de artificii spectaculos, de o trupă de dans, iar lista poate continua. Le vreți pe toate? S-ar putea să fie mult și fără sens. Până la urmă, nunta reprezintă celebrarea dragostei, a uniunii dintre voi doi ca spirit, și nu este nici pe departe un spectacol plin de numere artistice.

 

Alegeți acel moment artistic care se potrivește cu voi și care să vă facă să zâmbiți de fiecare dată când vă apare în amintiri.

Aceeași regulă o aplicăm și la servicii. Porniți de la cele care au devenit deja bază: meniu, bar mobil sau băutură la masă și candy bar. Toate celelalte, precum barul de înghețată, de brânzeturi, de vată de zahăr sau altele, sunt un plus care cu siguranță va încânta invitații, însă dacă bugetul nu vă permite, nu e nimic musai.

 

Cum știm că facem ce trebuie? E și mai simplu. Dacă la final de zi, atunci când închideți platforma EpicPlan sunteți mulțumiți de tot ce ați bifat și notat acolo, fără să aveți îndoieli sau anxietăți cu privire la vreuna dintre alegeri, atunci totul e perfect!

 

! Țineți minte, comunicarea dintre voi doi este cel mai important element în organizarea nunții la care visați. Țineți cont de dorințele fiecăruia, căci petrecerea este despre amândoi, iar apoi, despre invitații voștri. Balanța e mult mai ușor atunci când planificarea se petrece în mod relaxat și organizat, tocmai de aceea am creat platforma EpicPlan, unde aveți toate task-urile stabilite, voi trebuie doar să le bifați.

 

Acum că respirați mai liniștiți și că ați scăpat de presiunile din exterior, e timpul să vă puneți la treabă. Creați contul GRATUIT pe EpicPlan și pas cu pas, ocupați-vă de fiecare detaliu al nunții voastre perfecte. Noi vă dorim un parcurs presărat cu cât mai multe momente de bucurie.

Abonează-te la newsletter

Previous
Crăciunul în stilul tău – inspirație pentru decorul casei
Tips & Tricks pentru nunta voastră perfectă