Platforma online de organizare evenimente Epic Plan – În sincron cu nevoile tale

Posted on 3 min read

Platforma online de organizare evenimente, sau altfel spus, primul pas în planificarea petrecerii tale mult visate. E firesc să ai nevoie de ajutor într-un astfel de moment, iar noi, ne bucurăm să-ți putem fi alături cu tot ce trebuie. De la lista de to do’s și până la conceperea celor mai frumoase invitații de nuntă, toate te așteaptă pe cea mai complexă platformă online de organizare evenimente, EpicPlan.

 

Iată că încet, încet, viața și-a reluat cursul normal și nu putem fi mai fericiți de atât pentru voi, pentru noi, pentru toate evenimentele frumoase care ne vor umple inima cu iubire și energie în acest an. Sezonul deja a început, așa că nu mai este mult nici până la evenimentul tău. Iar cum timpul bate la ușă și nu are deloc răbdare, înțelegem pe deplin stresul și epuizarea care se adună în viața ta de zi cu zi. Însă nici asta nu mai este o problemă, căci EpicPlan este aici să te ajute pas cu pas.

Evenimentele sunt un prilej de bucurie, și așa trebuie să fie și parcursul organizării lor. Dacă vrei să afli cum te poți ajuta la maxim de o platformă online de organizare evenimente, îți spunem noi în cele ce urmează.

 

Urmărește lista de task-uri – astfel, te asiguri ca nu ratezi nimic. În funcție de eveniment – nuntă, botez, aniversare sau petrecere corporate – noi ți-am pregătit lista cu cele necesare de făcut. De la alegerea localului și până la mărturii, toate le găsești în lista de activități. Asigură-te că le parcurgi pe toate pe rând, iar noi ne asigurăm să-ți dăm remindere pe mail cu ce ți-a mai rămas de făcut.

Gestionează bugetul – știm că cel mai mare stres este cel legat de buget, mai ales cu situația actuală datorată inflației. Toate costurile cresc, iar tu simți că pierzi controlul asupra bugetului stabilit. Respiră adânc, acceptă situația și faptul că toți trecem prin asta, și folosește de acum Calculatorul de buget din platforma online de organizare evenimente EpicPlan. Treci costul fiecărui furnizor sau produs achiziționat, se realizează totalul, iar în baza numărului de invitați estimați și a darului la care te aștepți din partea lor, se estimează și venitul vostru în urma evenimentului. Așa, vei știi cu exactitate unde te afli, dacă poți să mai adaugi servicii sau ar fi bine să te rezumi la cele mai basic.

Realizează ușor aranjarea la mese – lista de invitați fie o creezi direct în platforma de organizare evenimente EpicPlan, fie îi faci import dacă o ai deja creată, achiziționând Evenimentul Premium. Apoi, super simplu, cu drag & drop începi să creezi mesele tale. Vei vedea că e mult mai ușor să modifici mesele astfel, decât să apelezi la clasicul foaie și pix, unde după câteva mâzgâlituri, nu mai înțelegi nimic.

Îți faci singur propriile invitații – uite un cost pe care îl reduci cu ajutorul platformei de organizare evenimente EpicPlan: invitația de nuntă. Am pregătit numeroase modele de design gratuite, dar și în varianta Premium, pe care trebuie doar să le completezi cu datele evenimentului tău, iar invitația este gata. O poți distribui ușor online tuturor invitaților, iar pentru varianta fizică, o poți descărca rapid și trimite către un centru de printare.

 

Ce ar mai fi util să știi? Faptul că în noua variantă a Evenimentului Premium, poți avea până la 5 colaboratori în eveniment. Asta înseamnă că soțul, nașa sau nașul, mama sau chiar și wedding plannerul dacă vrei, pot contribui cu idei sau cu soluționarea de task-uri în platformă. Mai mult, te așteaptă filtre avansate atât pentru lista de task-uri, cât și pentru lista de invitați.

 

Și acum, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să îți creezi contul GRATUIT și să îți organizezi evenimentul cu zâmbetul pe buze. Platforma online de organizare evenimente EpicPlan este ajutorul tău la orice pas!

Abonează-te la newsletter

Previous
Trendurile anului 2022 în organizarea evenimentelor
Platforma online de organizare evenimente Epic Plan – În sincron cu nevoile tale