3 greșeli în organizarea unei nunți și cum le eviți cu ajutorul EpicPlan

Acum că un nou sezon de evenimente se apropie de sfârșit, e momentul ideal să te apuci de planificarea nunții tale. Furnizorii au mult mai mult timp disponibil pe care îl pot dedica întrebărilor și curiozităților tale, poți beneficia de prețuri mult mai bune dacă alegi să contractezi serviciile din timp, vei vedea că vei găsi mult mai multe opțiuni disponibile pentru serviciile de care ai nevoie și te bucuri de multe alte beneficii care vin la pachet cu o planificare timpurie.

 

Totuși, să pornești organizarea unui eveniment fără a avea un plan bine pus la punct și niște obiective clare, te poate conduce către o serie de greșeli care s-ar putea să-ți ridice dificultăți în apropierea marelui eveniment. În acest articol ne dorim să subliniem 3 dintre cele mai frecvente greșeli în organizarea unei nunți, dar și cum le poți evita folosind platforma EpicPlan ca ajutor în planificarea evenimentului tău.

 

1. Nu pornești suficient de organizat – deși sună ironic, a nu fi organizat în organizarea unui eveniment este una dintre cele mai comune greșeli. Dacă planul tău e bine setat în minte, ai grijă să îl așezi și pe foaie, sau mai bine, într-un document digital, acolo unde să poți vizualiza fiecare detaliu.

Și mai simplu de atât ar fi să-ți creezi un cont gratuit pe platforma online EpicPlan, căci aici, totul e deja organizat, tu trebuie doar să completezi totul cu detaliile specifice evenimentului tău. Așa cum vezi în imaginea de mai sus, ți-am pregătit lista de activități pe care trebuie să o bifezi în planificarea nunții, până în cele mai mici detalii, precum ar fi stabilirea discuției cu preotul pentru cununia religioasă, alegerea nașilor, chiar și programarea analizelor medicale și alte amănunte pe care altfel, le vei descoperi doar pe parcurs.

 

2. Analizezi oferte fără a avea un buget bine stabilit desigur, fiecare dintre noi avem obiective și viziuni diferite în ceea ce privește nunta noastră. Unii miri își doresc o petrecere fără nici un fel de profit, în timp ce alții, își doresc să rămână în final cu o anumită sumă de bani care să le ofere un ajutor în noua viața în doi.

 

 

Indiferent de obiectiv, bugetul trebuie stabilit, iar cel mai ușor în cazul unui astfel de eveniment este să calculezi cât ești dispus să plătești pentru fiecare invitat în parte. De aici înainte, calculele vor fi simple, căci fiecare serviciu va fi împărțit la numărul aproximativ de invitați, să vezi dacă se încadrează în bugetul tău. Iar dacă vrei să fie totul și mai ușor, pe EpicPlan te așteaptă Calculatorul de Bugete, unde introduci toate sumele necesare, iar la final, vezi toate detaliile investiției tale.

3. Începi organizarea fără a seta deadline-uri – ok, știm că poate auzi acest cuvânt destul de des la job încât nu-ți dorești să-l introduci și în organizarea nunții tale, însă este un aspect foarte important care te ține departe de probleme, anxietăți și supărări.

 

Dacă este pentru prima dată când organizezi un astfel de eveniment, atunci crede-ne pe cuvânt când îți spunem că serviciile de calitate se rezervă extrem de rapid, mai ales în contextul actual, iar dacă nu iei deciziile potrivite în timp util, s-ar putea să treci prin numeroase dezamăgiri. Tocmai de aceea, în lista de activități de pe EpicPlan, ți-am pregătit opțiunea de a seta termene limită pentru fiecare acțiune în parte, astfel încât să te poți bucura la nunta ta de toate serviciile și facilitățile pe care ți le-ai dorit.

 

Desigur că mai există și alte greșeli care pot interveni în organizarea unei nunți, însă în final, trebuie să îmbrățișăm și faptul că nu suntem perfecți, și tocmai micile imperfecțiuni din acea zi specială pot transforma multe momente în amintiri de neuitat pentru voi și cei dragi vouă.

Înainte de a pune punctul final acestui articol, vrem doar să-ți mai spunem că acum, toate funcțiile disponibile în platforma noastră pot fi utilizate gratuit, iar cât de curând, revenim cu noi update-uri care te vor ajuta și mai mult în organizare. Ne dorim să diminuăm cât mai mult stresul tău și să facem loc la cât mai multe momente de bucurie și entuziasm.

 

În acest sens, ne-ar fi de mare folos să ne oferi 2 minute din timpul tău să ne răspunzi la acest scurt chestionar (doar 3 întrebări), cu ce funcționalități noi ți-ar plăcea să te surprindă EpicPlan. Bineînțeles, asta după ce ți-ai creat contul gratuit și te-ai plimbat puțin prin platformă. Îți mulțumim anticipat și îți dorim o călătorie de vis în planificarea oricărui eveniment special din viața ta.

Abonează-te la newsletter

Previous
Cât timp implică organizarea unui eveniment?
3 greșeli în organizarea unei nunți și cum le eviți cu ajutorul EpicPlan