Viața nu stă în loc, noi alegem dacă ducem lucrurile în această direcție sau dacă ne putem bucura de oportunitățile care vin odată cu fiecare perioadă, indiferent cât de sumbră pare.

Oamenii sunt sceptici peste tot, sunt speriați, frustrați, negativiști, dar este important să conștientizăm că, dacă vrem, ne putem bucura de viața noastră și în această perioadă atipică. 

Nu trebuie să pice totul, să dea faliment micii întreprinzători, nu trebuie neapărat să luăm decizii care să favorizeze criza economică, ci să ne adaptăm și să fim creativi. Bineînțeles, pentru asta avem nevoie de o doză semnificativă de optimism și încredere.

Ai o nuntă, un botez, o zi de naștere sau chiar un eveniment corporate? 

Le poți organiza, în limitele restricțiilor (din momentul în care se va permite organizarea de evenimente private din nou), chiar și în acest context, și te poți bucura la maxim de evenimentele vieții tale.

Pentru a te ajuta, venim în întâmpinarea ta cu recomandarea a 3 opțiuni de a-ți organiza evenimentele importante, ținând cont de contextul actual: 

1. Eveniment restrâns

organizare eveniment restrans

Dacă dintotdeauna ți-ai dorit un eveniment restrâns, unde să asculți rock și să porți cizme sau adidași, dar eticheta socială, familia, obligațiile ….. v-au limitat, acum este momentul. Organizează evenimentul mult visat, în interior sau în aer liber, în funcție de numărul de invitați pe care doriți să îi aveți, ținând cont și de restricțiile legale. 

Astfel, veți avea parte de un eveniment cochet, intim, doar cu cei mai apropiați și dragi din jurul vostru. Veți avea timp mai mult de socializare și, pe lângă faptul că vă veți simți extraordinar, veți face fiecare invitat să se simtă special/important pentru inimile voastre.

Costurile vor fi mai mici, atmosfera intimă, mai puține emoții, mai mult confort și distracție garantată. 

Mai multe despre pregătirea pentru un eveniment restrâns, în interior sau în aer liber, urmează într-un articol viitor.

2. Nuntă în Las Vegas sau pe o insulă

organizare nunta insula sau Las Vegas

Ai visat mereu la un eveniment în afara României, dar, ca și mai sus, există impedimente de ordin social, nu puteai invita pe toată lumea și multe altele? 

Acum poți experimenta o nuntă de vis în orașul lui Elvis Presley, în 2, intim sau filmat pentru ca și alții să se bucure de bucuria voastră. 

La fel te poți gândi la locul tău preferat din lume și îți poți imagina evenimentul visurilor tale în paradisul ales, indiferent că este vorba de nuntă, botez sau aniversare.

Mai multe despre ce trebuie să faci, de ce acte ai nevoie pentru ca certificatul de căsătorie, spre exemplu, să fie recunoscut și în România precum și estimări de costuri, vei afla dintr-un articol viitor, dedicat acestui subiect. 

3. Eveniment online

Vrei ca evenimentul tău să fie mare pentru că ai o familie mare sau o companie și nu poți alege, îi vrei pe toți lângă tine, indiferent de tipul de eveniment? Ei bine, se poate!

Invită local (într-o sală de evenimente) maximum de persoane permise în cazul tipului tău de eveniment, filmează live evenimentul și invită restul persoanelor online (poți folosi zoom sau orice altă platformă care permite numărul de participanți vizat). 

Cine vrea să fie acolo, va fi pentru ca este vorba de tine/de voi, cel mai probabil va da și darul de nuntă/botez/zi de naștere/aniversare și vă veți distra de minune! 

Această soluție a fost deja pusă parțial în practică de unii dintre cei mai îndrazneți și visători dintre noi înainte de pandemie, dar și de câteva companii worldwide după pandemie.

Vom reveni și aici cu un material care să vă ghideze pas cu pas în organizarea unui astfel de eveniment.

Da, se poate să trăim în continuare fără teamă și fără frustrare. 

Da, putem fi fericiți și ne putem bucura împreună cu cei dragi sufletului nostru.

Da, putem ajuta fiecare economia să își revină, să nu intre în colaps. 

Bucuriile vieții nu se amână!

Continuându-ne viață și contractând servicii și produse de la micii întreprinzători, îi ajutăm și pe aceștia să își continue activitatea, indiferent că este vorba de un salon de infrumusețare, un fotograf, un magazin de băuturi, o sală de nunți, o florărie etc. 

Voi vă bucurați de evenimentul dorit, iar antreprenorii păstrează locurile de muncă pentru angajați. Mai departe întelegem cu toții impactul pozitiv asupra economiei.

Voi ce părere aveți? Care dintre idei ați alege-o?

Voi cunoașteți alte modalități?

Abonează-te la newsletter

Previous
Alegerea locației de nuntă
3 idei de organizare evenimente în 2021